Uppdragsgivare

Vi ger allt som du och din affär behöver. Vi är ett säljbolag med kompetenta samarbetspartners, med etablerade varumärken inom dagligvaruhandeln och foodservice som levererar till såväl etablerade kedjor som till utmanare på marknaden.

Valsoia grundades med syftet att utnyttja sojas exceptionella näringsegenskaper för att erbjuda giltiga hälsosamma kostlösningar för den växande efterfrågan på välbefinnande helt åt hållet.

 

Vårt mål från allra första början har varit att bidra till att förbättra livskvaliteten med hälsosamma, helt växtbaserade alternativ till traditionella livsmedel, men att inte offra något i termer av smak, konsistens och övergripande förträfflighet.

Blomberg & Stenström grundades på 2009 och började importera mineralvatten från Skottland, därefter utökade katalogen med fantastiska matspecialiteter från USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och andra länder. Med tanken att hålla en förmån att leverera premiumprodukter, och njuta av kundernas nöje och tillföra värde till butikshyllan.

blomberg&stenström001.jpeg
Logo_Rutasoka_Retail002.png

Rutasoka ger oss alla möjligheten njuta av det högkvalitativa kongolesiska kaffet, utvecklat genom ett genuint hantverk – och samtidigt rädda liv. En kopp kaffe i taget.

Swift Export AB

Importör, distributör och återförsäljare av Flapjacks proteinbar och Perkier Quinoa bar. 

swiftexport001.png